Αδελφοποιήθηκαν οι Άγιοι Δέκα με το Τολό σε μια λαμπρή εκδήλωση… (Φωτογραφίες)

 

Σε συνέχεια της προσκυνηματικής επίσκεψης, που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2017, στους Αγίους Δέκα Μεσαράς (Ηρακλείου) κατά τη διάρκεια της οποίας είχε μεταφερθεί για προσκύνημα από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τολού Αργολίδας η ιερή εικόνα των Αγίων Δέκα, στο ομώνυμο χωριό Άγιοι Δέκα στη Μεσαρά, αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων να ενισχυθούν οι δεσμοί, με την Αδερφοποίηση των δύο κοινοτήτων. 

 

Η τελετή της αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο επαγγελματιών και τον πολιτιστικό Σύλλογο Τολού.

Νωρίτερα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Ηρώων Πεσόντων Κρητών, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, κατάθεση στεφάνων και επίδοση τιμητικών πλακετών

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Γόρτυνος Ν. Σχοιναράκης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Τολού και Αγιων Δέκα Νικόλαος Μπικάκης και Τσατσάκης Χρυσοβαλάντης αντίστοιχα και πλήθος κόσμου από το Τολό και την Κρήτη.

Πηγή: romfea.gr

 

wqagioideka 1

wqagioideka 2

wqagioideka 2

wqagioideka 3

wqagioideka 3

wqagioideka 4

wqagioideka 4

wqagioideka 5

wqagioideka 6

wqagioideka 7

wqagioideka 8

wqagioideka 9

wqagioideka 10

wqagioideka 11

wqagioideka 12

wqagioideka 13

wqagioideka 14

wqagioideka 15

wqagioideka 16