Εδαφοτεχνική - Ανδριγιανάκης: Το όνομα που εγγυάται την οικοδομή στον τόπο μας

Η σύγχρονη κατοικία στις μέρες μας απαιτεί ανθρώπους με εμπειρία και γνώση αλλά κυρίως υλικά εγγυημένα που παράγονται σύμφωνα με τιςπροδιαγραφές της Ε.Ε. και παρέχουν αποδεδειγμένα αξιόπιστες λύσεις, για την αναβάθμιση του χώρου και την δημιουργία άνετου, λειτουργικού και υγιεινού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία Εδαφοτεχνική – Ανδριγιανάκης που βρίσκεται στο δρόμο Τυμπακίου – Κόκκινου Πύργου (πριν το Δέλτα), διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οικοδομικών υλικών για τον επαγγελματία και ιδιώτη που χτίζει, ανακαινίζει ή επισκευάζει.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με την οικοδομή και που παράγουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία Εδαφοτεχνική – Ανδριγιανάκης διαθέτει ιδιόκτητα μηχανήματα για τις οικοδομικές σας εργασίες, αλλά και αδρανή υλικά (χαλίκι, άμμος), σίδερα (ΣΙΔΕΝΟΡ), πλέγματα, σύρματα, ασβέστη, τσιμέντο, αρμοί, τούβλα, κεραμίδια, καρφιά, σωλήνες, νεροσταλάκτες, κ.α.

Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες της αγοράς και προσαρμοσμένες στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

 Η εταιρεία μας είναι πάντα πρόθυμη να σας ενημερώσει για το ότι έχει σχέση με την οικοδομή, με την αγορά των υλικών και βέβαια να λύσει απορίες και προβλήματα που υπάρχου.

Κοντά στην εταιρεία Εδαφοτεχνική – Ανδριγιανάκης θα βρείτε ένα καλό φίλο και έμπιστο συνεργάτη!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2892052448 και 6944590762

a2

 

a3

 

 

 

 

a4

 

a5

 

a6

 

a7